JapanCon Brussel [BE]

JAPAN CON is een nieuwe conventie om de geweldige Aziatische popcultuur te vieren. Fan van manga, anime of gewoon Aziatische popcultuur in het algemeen? Dan is is dit evenement speciaal voor jou! JAPAN CON een tweedaags evenement in Tour & Taxis in Brussel op 2 en 3 november 2019.

Meer Info: JapanCon


League of Legends World Championship Viewing Party 

Samen met Riot Games en Filmcafe organiseert Dutch Esports Company viewing parties voor alle finale wedstrijden van LoL Worlds 2019!
Dutch eSports Company organiseert samen met Riot Games viewing parties van alle kwartfinales, halve finales en de finale in Nederland! In Filmcafé Utrecht zullen League of Legends fans samen worlds beleven. Ben jij erbij?

Meer Info: LoL EventCool Japan Anime Amsterdam

Japan Fair Amsterdam (Moshi Moshi) + Sushi & Ramen Festival in 1!
Op 30 november en 1 december komt Japan Fair Amsterdam + Sushi & Ramen Festival naar Amsterdam in een nieuwe Foodhal met stadsstrand. Dompel jezelf onder in een Japanse snack-Walhalla, terwijl diverse chefs, street food vanuit meerdere delen van Azië serveren.
Japans eten: Ramen, Karaage, Okonomiyaki, Takoyaki, Mochi, Gyoza en nog veel meer!
Live muziek en DJ's, Karaoke, Arcade , games

Meer Info: Cool Japan Anime


Spellenspektakel Jaarbeurs Utrecht

Schuif aan bij één van de honderden speeltafels waar de nieuwste bordspellen worden gepresenteerd. Samen met familie of vrienden kan je de spellen uitgebreid proberen, met uitleg van ervaren demonstrateurs. Ontdek hier de laatste uitbreiding van je favoriete spel, kijk rustig rond bij de winkels vol nieuwe en tweedehands spellen of laat je kinderen lekker de hele dag spelen op het speciaal voor hen ingerichte Kinderplein!

Meer Info: Spellenspektakel


Cross Comix Rotterdam

Cross Comix strijkt dit jaar weer neer in Rotterdam met een wervelende mix van nieuwe beelden, comedy en muziek op het scherpst van de snede.
Laat je van woensdag 13 tot en met zondag 17 november 2019 inspireren door meer dan 60 toonaangevende auteurs, beeldmakers en -denkers uit binnen- en buitenland.
Let’s get visual!

Meer Info: Cross Comix Rotterdam


Gamevention

Gamevention weer ehelemaal uit je dak op het gebied van games, gaming esports en meer een festival voor fans van Computergames: op de GAMEVENTION, in de Hamburg Messe, draait het allemaal om games en eSports.
Samen met game-ontwikkelaars, eSportsmen en Cosplayers maken van GAMEVENTION het nieuwe ontmoetingspunt op het gebied van Games in Hamburg

Meer Info: Gamevention


Castlefest Keukenhof Lisse

Castlefest is een onvergetelijk festival voor jong en oud. twee dagen lang kun je je laten onderdompelen in een unieke wereld met een compleet programma aan activiteiten en 's avonds op de speciaal ingerichte camping deze sfeer vasthouden.

Centraal staan de markt, entertainment, fantasy schrijvers, muziek en de unieke sfeer. Hoogtepunt vormt de Wickerman verbranding, een houten constructie dat door de Keltische druïden werd gebruikt bij vruchtbaarheidsrituelen.

Meer Info: Castlefest


Heroes Dutch Comic Con Jaarbeurs Utrecht

Ook dit jaar kun je in de wintermaanden op pad naar de Jaarbeurs in Utrecht, om op 23 & 24 november het spektakel van de Heroes Dutch Comic Con Winter Editie 2019 mee te maken. Heroes Dutch Comic Con is de grootste Comic Con van Nederland!

De Heroes Dutch Comic Con Winter Editie 2019 is een weekend vol spektakel, entertainment, speciale gasten, workshops, striptekenaars en grootse belevingen. Van cosplay tot merchandise en van gaming tot comics, op Heroes Dutch Comic Con kun je je makkelijk twee dagen lang vermaken!

Meer Info: DCC


Spel Waagnatie Antwerpen [BE]

Al twintig jaar op rij is Spel de grootste, leukste en gezelligste spellenbeurs van Vlaanderen. Hier staat het ontdekken en spelen van nieuwe spellen voorop. Wie ons in de voorbije 19 jaar bezocht heeft, zal alleen maar kunnen beamen dat Spel geen klassieke hokjesbeurs is, maar een waar spellenfestijn waarin de spellen en de spelers (en niet de verkopers) de hoofdrol spelen.

Meer Info: Spel


Victory LAN

Victory LAN is een nieuw LAN feest in België in Gent om precies te zijn. Victory wil eigenlijk buiten een samenkomst mogelijkheid voor spelers, ook een uitdaging bieden aan de gamers.
En wat voor een uitdaging. Drie dagen lang krijg je als gamer de kans om mee te doen in de Challenge zone op Victory, je moet daarvoor wel een kaartje hebben of als mogelijk een los kaartje voor de challenge aanschaffen. Je kan dus ook alleen maar voor de challenge zone komen om daar je kunsten te laten zien.

Meer Info: Victory LAN


JapanFair Amsterdam

Japan Fair Amsterdam (Moshi Moshi) + Sushi & Ramen Festival in 1!
Op 30 november en 1 december komt Japan Fair Amsterdam + Sushi & Ramen Festival naar Amsterdam in een nieuwe Foodhal met stadsstrand. Dompel jezelf onder in een Japanse snack-Walhalla, terwijl diverse chefs, street food vanuit meerdere delen van Azië serveren.
Japans eten: Ramen, Karaage, Okonomiyaki, Takoyaki, Mochi, Gyoza en nog veel meer!
Live muziek en DJ's, Karaoke, Arcade , games

Meer Info: JapanFair