Victory LAN


Victory LAN is een nieuw LAN feest in Belgiƫ in Gent om precies te zijn. Victory wil eigenlijk buiten een samenkomst mogelijkheid voor spelers, ook een uitdaging bieden aan de gamers.
En wat voor een uitdaging. Drie dagen lang krijg je als gamer de kans om mee te doen in de Challenge zone op Victory, je moet daarvoor wel een kaartje hebben of als mogelijk een los kaartje voor de challenge aanschaffen. Je kan dus ook alleen maar voor de challenge zone komen om daar je kunsten te laten zien.
Meer Info: Victory LAN

JapanFair


Japan Fair Amsterdam (Moshi Moshi) + Sushi & Ramen Festival in 1!
Op 30 november en 1 december komt Japan Fair Amsterdam + Sushi & Ramen Festival naar Amsterdam in een nieuwe Foodhal met stadsstrand. Dompel jezelf onder in een Japanse snack-Walhalla, terwijl diverse chefs, street food vanuit meerdere delen van Aziƫ serveren.
Japans eten: Ramen, Karaage, Okonomiyaki, Takoyaki, Mochi, Gyoza en nog veel meer!
Live muziek en DJ's, Karaoke, Arcade , games
Meer Info: JapanFair

MidWinter Fair Alphen a/d Rijn


Het winterse festival voor jong en oud! Op de podia in de Romeinse herberg en het middeleeuwse klooster geniet je van vele bands. Ook verspreid over het park vind je diverse workshops, activiteiten en veel entertainment.
De overdekte markt is wederom goed gevuld met bekende en nieuwe stands. Verspreid over het terrein van Archeon hebben ambachtslieden en handelaren hun tentjes opgezet en verkopen zij hun unieke waren. Ook in de middeleeuwse huizen vind je unieke standhouders.
En warm jezelf op bij een van de vele knusse vuren.
meer info: Midwinterfair

German Comic Con


German Comic Con Dortmund vind 07 en 08 December plaats inde Westfalenhallen om precies te zijn.Dat deze Cons in Duitsland zo snel bekend worden gemaakt heeft vooral te maken met het feit dat hier vele mensen op af komen. Dat is dan ook wel te merken aan het feit dat er over het algemeen een goede bezetting is met voor ieder wat wils.
Zo zal het aan bekenden en beroemdheden zeker niet ontbreken. En je zult zeker je ogen uitkijken over wat er allemaal te doen en te beleven is. Mijn tip: wees er op tijd bij want de kaartjes gaan vrij snel.
Alhoewel het een grote con is en er dus vele rijen zijn, en zeker een grote drukte( volgens sommige zelfs te druk!) is dit een event waar je gewoon, al is het maar een keer, bij moet zijn geweest!
Meer info: GCC Dortmund

ECHO Base Charity Con


Echo Base Charity Con is een 100% Star Wars-evenement dat wordt gehouden op 21 december 2019 in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. De netto-opbrengst wordt gedoneerd aan Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).
Ontmoet speciale gasten
Verschillende acteurs uit de Star Wars-films zijn aanwezig om handtekeningen uit te delen*, mee op de foto te gaan* en om te vertellen over hun ervaringen tijdens de panels.
Kom meer te weten over het maken van de films
Tijdens de panels die gedurende de dag plaatsvinden kom je meer te weten over het maken van de films van de mensen die eraan hebben meegewerkt.
En meer!
Er is een enorm aanbod aan merchandise (zoals speelgoed, posters, T-shirts en boeken) en een veiling met unieke stukken. Bekende robots als R2-D2 rijden rond en lopen er Stormtroopers en andere figuren uit Star Wars rond. Ook aan de jeugdige bezoekers is gedacht. Zo kunnen kinderen leren vechten met een lightsaber, Star Wars-spellen spelen, samen een groot LEGO Star Wars-bouwwerk maken en geschminkt worden als hun favoriete Star Wars-figuur. Het maakt Echo Base Charity Con tot een evenement voor de hele familie.
* hiervoor kan een vergoeding worden gevraagd
Meer info: EchoBase

Magic Winter Mysteria


Das gewoon het kleine zusje van MysteriA FantasyFair in kerstsfeer .
We toveren het stadspark om in een magisch dorp met leuke kraampjes uit binnen en buitenland,we brengen al onze magische figuren mee,heksen,trollen,toverkollen,alles kan en alles mag.Cosplay,steampunk,fantasy,piraat,viking ?dan is dit het ogenblik om jezelf van jouw beste kant te laten zien.
We voorzien een costumecontest,lichtjes op jouw kostuum? wij zullen je zeker niet tegenhouden.
Kindergrime,food en drinks,entertainment.Onze vuurdansers zijn er zeker bij en er staan verschillende kampementen die feeriek zullen verlicht worden,kortom het stadspark zoals je het nooit hebt gezien,en eh pssst tis gratis
dus daar worden alle Nederlanders al warm van! en dat scheelt weer stoken!
Meer Info: Mysteria

Jaaroverzicht 2020
  • Juli
  • Augustus
  • September
  • Oktober
  • November
  • December
GamesCosplayenMeer.nl