De organisatie van Sushi Festival is verdrietig om aan te kondigen dat (International) Sushi Festival Brussels 2020 is uitgesteld.


Dit komt door het officiƫle persbericht van de Belgische regering gisteren om indoor-evenementen die meer dan 1000 mensen trekken te annuleren, om de verspreiding van coronavirus COVID-19 binnen de perken te houden.

Aangezien de gezondheid en veiligheid van onze exposanten, bezoekers en personeel onze belangrijkste prioriteit is, zal Sushi Festival Brussels 2020 geen risico nemen (vooral in de foodbranche) en het food- en lifestylefestival van dit jaar uitstellen.

We werken momenteel aan het veiligstellen van nieuwe datums die de komende dagen worden aangekondigd - maak je geen zorgen, je ticket (s) zijn hier automatisch geldig voor.

Een van de belangrijkste principes van International Sushi Festival is het samenbrengen van mensen met veel Japans eten, sushi en activiteiten.

Brussel mag dit natuurlijk niet missen, dus houd ons in de gaten want er komt binnenkort een nieuwe datum aan.

Arigato!

#BISF #SafetyFirst #HealthFirst

https://www.hln.be/nieuws/binnenland/federale-regering-raadt-aan-indoor-evenementen-met-meer-dan-1-000-deelnemers-af-te-gelasten~afb0a49a/
Contact: info@sushi-festival.com
Pers: press@sushi-festival.comterug link