F.A.C.T.S Ghent


In een FACTS-weekend krijgen fijnproevers van de betere sci-fi- en fantasywerelden de ervaring van hun leven. Als je van comics, anime, cosplay, sciencefiction, videogames, bordspellen, fantasierijke films en tv-series of andere alternatieve bezigheden houdt, dan is dit voor jou een niet te missen evenement. Al je favoriete franchises onder één dak. FACTS is dan ook een acroniem van Fantasy, Animation, Comics, Toys & Sciencefiction.

Op één dag of één weekend doe je meerdere ervaringen op die je misschien maar één keer in je leven meemaakt. Maar als je ons niet gelooft, vraag het dan maar aan onze FACTS-fans:

meer info: Facts.be

Tomo Con Oss

VOLLEDIG VERNIEUWDE INDELING
Je leest het goed! Tomocon gaat helemaal op de schop! TomoTaste wordt uitgebreid, er komen meer dealers, buiten komt een grote markt en we zorgen voor veel nieuwe programma onderdelen! Maar natuurlijk ook weer Le Chavelier Cosplay Café, TomoCon SpeedMeet en nog diverse andere hoogtepunten!
Let's make new friends

Tomocon is een animeconventie  , waar naast veel anime en Japan gerelateerde activiteiten ook veel ruimte is voor cosplay.

website: tomocon


German Comic Con Dortmund

German Comic Con Dortmund vind in 2020 weer in April plaats inde Westfalenhallen om precies te zijn.Dat deze Cons in Duitsland zo snel bekend worden gemaakt heeft vooral te maken met het feit dat hier vele mensen op af komen. Dat is dan ook wel te merken aan het feit dat er over het algemeen een goede bezetting is met voor ieder wat wils.

Zo zal het aan bekenden en beroemdheden zeker niet ontbreken. En je zult zeker je ogen uitkijken over wat er allemaal te doen en te beleven is. Mijn tip: wees er op tijd bij want de kaartjes gaan vrij snel.

Alhoewel het een grote con is en er dus vele rijen zijn, en zeker een grote drukte( volgens sommige zelfs te druk!) is dit een event waar je gewoon, al is het maar een keer, bij moet zijn geweest!

Meer info: GCC DortmundWilt u ook graag meer aandacht voor uw event en past dit in de wereld van GamesCosplayenmeer? Neem dan zeker even contact op met GamesCosplayenmeer@gmail.com vermeld u wel even in het onderwerp "event"

Wil jij ook meer aandacht voor jou foto video werk? of jouw cosplay neem dan even contact op met gamescosplayenmeer@gmail.com vermeld wel even in het onderwerp cosplay!

Lijkt het jou ook iets, om te schrijven voor een webzine, en te mee te groeien? terwijl je de ruimte en creatieve vrijheid krijgt om je werk aan meer mensen te laten zien, neem dan zeker even contact op met GamesCosplayenmeer@gmail.com

Want dan zijn wij zeker op zoek naar jou! vermeld wel graag in het onderwerp "schrijven!" uiteraard is iedereen welkom zolang je maar positief bent ingesteld en games en cosplay een positief podium wilt geven!