Mystical Fantasy Fair datum uitgesteld Photo by Jay

Nieuwe datum maakt goede kans om door te gaan Mystical Fantasy Fair


De nieuwe datum voor het Mystical Fantasy Fair te Heeswijk Dinther, maakt met de bekendmaking van premier Rutte, goede kans om door te gaan.
De Mystical Fantasy Fair die gepland stond voor 24 tot 26 Juli  is verplaatst naar September.
Denieuwe datum van 4, 5 en 6 September blijkt in ieder geval een goede kans te maken, vooral omdat eerder bekend werd gemaakt dat groote events in ieder geval tot September niet plaats zullen vinden.

Het blijft de vraag of dit alsnog niet verlengd gaat worden, omdat in deze tijd het steeds moeilijker wordt om voorspellingen te doen.

Het kan voor deze fair misschien wel een extra toename van bezoekers teweeg brengen, omdat zeker in de korte tijd die nog rest tot het einde van het jaar mensen er nog wel even op uit willen, zeker als er wat te beleven valt. Dit alles staat of valt natuurlijk met het feit of mensen dan wel zonder restricties naar buiten kunnen, want met 1,5 meter afstand wordt het voor een fair ook moeilijk om een grote stroom aan mensen toe te laten.

Het idee van het festival; een combi maken van spirituele/paranormale, Keltische, Middeleeuwse, Sjamanistische activiteiten en sferen. Is op zich een mooie verbinding het aardse met het spirituele, al zullen mensen vooral steeds meer behoefte krijgen aan elkaar aanraken en weer met elkaar te kunnen zijn.

We hopen in ieder geval dat het door kan gaan en dat het een mooi, gezellig en leefbaar event word voor jong en OUD!

dus wie weet tot ziens bij: Mystical Fantasy Fair te Heeswijk Dinther

meer info: kijk dan even hier op de website van het festival

P.S. ben erg benieuwd naar jullie mening, zien jullie al erg uit naar het weer bezoeken van festivals en zo ja; welke festivals hoop je nog te kunnen bezoeken?
Laat je reactie hieronder achter en misschien tot ziens #takecare #staysafe