CastleFest 2020 geannuleerd  Foto door Maarten de Boer Photography


CastleFest 2020 geannuleerd door COVID-19 maatregel.


De eerder geplande datum van  30 Juli tot 2 Augustus is onder de huidige maatregel niet realiseerbaar, namelijk alle events tot en met September 2020 mogen niet plaatsvinden.
En omdat het na September ook niet ( nog niet) duidelijk is of events kunnen plaatsvinden heeft de organisatie besloten om dit event te annuleren, zo laat de organisatie via hun Facebook pagina weten.

Helaas, 2021 voor de zomereditie

De organisatie laat via facebook weten dat het tot hun spijt niet haalbaar is om het event te verplaatsen omdat de huidige crisis de toekomst wat dat betreft te onzeker is, en daarom besluit de zestiende editie naar volgend jaar te verplaatsen (te weten 5 tot en met 8 Augustus 2021).


Maar ik had al een kaartje.

De organisatie laat tevens aan de mensen die al een kaartje hadden aangeschaft weten dat;
  • reeds aangeschafte kaartjes blijven geldig voor de volgende editie.
  • er vanaf volgende week (zeg rond 30 april) een mail uitgaat betreffende een gepaste afhandeling van de reeds gekochte kaartjes.
  • er alles aan doet om tot een passende oplossing te komen

In zwaar weer

Ook is de organisatie natuurlijk getroffen door deze maatregelen en daarom vragen zij het volgende:

Mocht je in de gelegenheid zijn en ons graag op andere manieren willen ondersteunen, dan kan dit ook. Op dit moment is de toekomst van Vana Events door de huidige situatie erg onzeker. Ondersteuning helpt ons overleven zodat we onze evenementen ook in de toekomst kunnen blijven realiseren. Je kunt ons maandelijks met een klein bedrag ondersteunen via Patreon: https://www.patreon.com/vanaevents. Hier staan unieke beloningen tegenover en op onze Patreon pagina publiceren we bovendien exclusieve content om ook buiten de festivals om onze community mee te nemen in het Vana Events gevoel. Daarnaast hebben we hebben een speciale doneer website opgezet: https://vana-events.nl/support-ons/. Of je kunt ons helpen door merchandise van Keltfest en Castlefest aan te schaffen via onze merchandise shop: https://shop.vana-events.nl/. Laten we samen ervoor zorgen dat fantasy een realiteit blijft.

Blijf op de hoogte!

Natuurlijk hopen wij van gamescosplayenmeer.nl dat alles goed komt en vragen jullie natuurlijk het event te steunen als dat mogelijk is, het blijft zeker nu en in de toekomst moeilijk om deze events te organiseren en we hopen zeker dat dit mogelijk blijft. Niet alleen vanwege het event maar ook wat dit voor een ieder eromheen brengt.

We wensen daarom iedereen veel sterkte toe en hopen julie te zien op de volgende editie.

Wil je meer info, of het origineele bericht zien neem dan een kijkje hier-->

Wil jij GamesCosplayenMeer steunen?

dat kan namelijk heel gemakkelijk, en kost je niks!

  • word lid van onze facebook groep of
  • deel dit bericht met anderen of
  • geef een reactie op dit bericht of
  • mischien heb jij zelf een idee of bericht?
Het kan allemaal natuurlijk en kost je niks, natuurlijk blijven we jullie op de hoogte houden over alles betreffende Games, Cosplay en Meer!