Alex Kingstong ook bij ComicCon Brussel 2020

Comic Con Brussel vindt zoals ieder keer plaats in de Tour en Taxis op 22 en 23 Februari 2020


En er wordt zeer zeker uitgepakt, was vorig jaar de bezetting naar de mening van velen nog wat magertjes, dan is dit jaar zeker een overtreffende trap.


Met bekende namen of misschien is de naam niet altijd bekend dan toch zeker wel het karakter welke zij vertolkten in de film.


Zo krijg je de kans om de volgende personen te zien, en misschien te spreken:

Carice van Houten:
Deze Nederlandse actrice is wereldbekend geworden door haar vertolking als de Red Lady oftewel Melisandre in de de meermaals bekroonde serie Game Of Thrones, maar voor de Nederlanders had zij weinig geheimen meer na haar verschijning in de film van Zwartboek, al werden wij verliefd op haar door de haar verschijning in de Nederlandse kinderfilm Minoes.

Verder heeft zij natuurlijk ook nog vele andere rollen gespeeld, en is daarvoor onder andere beloond met vijf Gouden Kalveren en zes Rembrandt Awards een Angela Award voor haar vertolking van voornoemde Melisandre (Ierse Awards) en een Emmy nominatie. Wil je dus voor handtekening foto of anders mag je rkeken dat je in de rij kan gaan staan

ook kunnen we verwachten:

Alex Kingston [Doctor Who]

Bernard Hill [Lord of the Rings]

David Bradley [Harry Potter]

Guy Henry [Star Wars]

Ian McDiarmid [Star Wars]

Paul McGann [Doctor Who]

Colin Baker [Doctor Who]


Ook te vinden op de Brussels Comic Con:
Cosplay [ met een gereduceerde prijs voor een ieder die in cosplay komt]

Gaming: 

 • Retro-gaming
 • Bordspellen
 • VR GAMING
 • Just Dance on stage
 • E-sports
 • Special Gaming guests
 • Youtubers
 • Dance Dance RevolutionGeek Market:

 • Vintage Retro Games
 • Japan Con Corner
 • Dealers labyrinth
Artist alley
Comic Con University
Fandome
Workshops

Dus je ziet er is voor een ieder iets te beleven

de openingstijden zijn 
Zaterdag 22 Februari 2020 10:00-19:00u
Zondag 23 Februari 2020 10:00-17:00u

een ticket is er in 4 varianten varieerend in prijs

Ook is het mogelijk om voor een meerprijs een profesioneel geschoten foto te maken met max 3 personen en gast naar keuze prijzen varieeren van €30 tot €90 bestel hier


Houdt rekening met het volgende als je in Cosplay komt maar gelden voor iedere bezoeker van dit event!

COMIC CON Wapenregels

WAPENREGLEMENT
Om de veiligheid te kunnen garanderen en ervoor te zorgen dat iedereen op een rustige manier Comic Con Brussels kan bezoeken, geeft de politie van Brussel onderstaande informatie mee. Gelieve deze informatie te respecteren.

Zowel “realistische” namaakwapens als namaak zwaarden en katana’s in staal zijn verboden op straat, in de metro, binnen en buiten de zone van Tour&Taxis. Alle “realistische” namaakwapens en/of wapens in staal kunnen onmiddellijk in beslag genomen worden; zowel in de metro, op straat, als buiten en binnen Tour&Taxis.
Elke namaak katana of zwaard die op de beurs Comic Con Brussels aangekocht wordt, moet in zijn originele verpakking blijven. Aangekochte zwaarden en katana’s moeten dus in hun kartonnen doos blijven tot thuis. Wil een exposant je een artikel verkopen zonder doos? Neem het dan niet aan. De kans bestaat immers dat het meteen in beslag genomen wordt van zodra je Tour&Taxis verlaat, of later op straat of in de metro.
Iedereen die een “realistisch” kostuum heeft of als militair verkleed komt, moet absoluut een “voorverkoop” ticket voor Comic Con Brussels kunnen tonen om het kostuum te verantwoorden. Gelieve het kostuum niet te dragen buiten de conventie.
Maskers die een deel van het gezicht of het hele gezicht verbergen, zijn verboden in de metro, op straat en buiten Tour&Taxis. Het is echter geen enkel probleem om, na controle aan de ingang, een masker te dragen binnen Comic Con Brussels.
Binnen op Comic Con zelf is het toegelaten je maskers te dragen en volledig in cosplay te zijn.
Binnen Comic Con Brussels kan je al de toegelaten props en costumes gebruiken en dragen, maar vervoer alles in gesloten zakken tot op de beurs zelf. Dit om alle misverstanden te voorkomen.
Heb respect voor elkaar en toon begrip voor deze vraag van de politie want tenslotte weet niet iedereen buiten de conventie wat cosplay is of hebben ze geen kennis van de Comic Con en het kan niet de bedoeling zijn mensen ongerust te maken.
At Comic Con Brussels be kind, be respectful always!
Names Games Cosplay en Meer wens ik een ieder veel plezier tijdens ComicCon Brussel!
gamescosplayenmeer logo