KIM-BOULIE COSPLAY NEDERLANDSE SCHOONHEID VAN WERELDS FORMAAT

Wie had dat gedacht in dit kleine landje, dat wij nog het potentieel bezitten, om op hoog niveau mee te kunnen doen aan cosplay evenementen en conventies.

Toch zou het mij persoonlijk niet verbazen, als Nederlandse en natuurlijk ook Vlaamse schoonheden zich op internationaal niveau zouden meten met anderen in de cosplay, en daarbij hoog zouden kunnen eindigen.

Het vergt natuurlijk wel wat inspanning van mensen erom heen om in deze talenten, te investeren, om op hoog niveau mee te kunnen doen aan competities voor cosplay. Maar mijn persoonlijke mening is toch wel dat met juiste begeleiding en ondersteuning, wij ons nu al kunnen meten met de grootste op internationaal niveau.

Het blijft natuurlijk een feit dat er meer en anders gekeken moet worden naar deze Cosplay modellen, en zou zou deze categorie ook benaderd dienen te worden.Want de strijd is hard.
Staan er nu nog mensen langs de zijlijn te genieten van het "moois"wat voorbij loopt, of van wat schattig dat ze dat doen, is Cosplay op internationaal niveau allang geen parade show van mensen die graag nog even na carnavalen.

Nee het is serieus werk waar ook serieus geld mee verdiend (kan) worden, vooral in een miljoenen industrie voor games, heeft de beleving erom heen ook toe bijgedragen aan het succes van grote namen. Kijk bevoorbeeld eens naar het succes van LoL(League of Legends) karakters en dan vooral cosplayers als de "spiral cats"en werelds beroemdste "Aloida Gosiengfiao"(4,5 miljoen facebook volgers)

Dus ik zou zeggen mensen smeed het ijzer als het heet is en begeleid mensen nu het nog kan.

Neem zeker even een kijkje op de facebook pagina van deze Nederlandse schone @kimboulie en volg haar en haar vriendin (instagram)@fulmoonn36. Daarbij vergeet ik nog te melden dat het fotowerk ook mooi is en hopen er zeker meer van te zien!

voor nog meer mooie foto's kijk eens hier en wie weet tot een volgende